idag

Föräldramöte på basketen idag, kunde inte va med på själva träningen pga huvudverk som har varat (från och till) varje dag i 2 veckor. Inte bra.
Mamma ringer läkaren imorn och bokar tid, jag ber till Allah, Gud och Buddha att jag INTE ser dåligt!
*cross your fingers*


Härmed ger jag ett lycka  till till Jonna så att hon klarar Geo-provet, och ett lycka till till mig så jag klarar matteprovet imorn.
 image70

Jag vill ha helg! Och GBG med laget! :D:D:D


Kommentarer
Postat av: Jonna som har problemos just nu

den där bilden på mig är nästan föööör vacker! mjaaaaaaa geografiprovet gick sådära, men blir inte kuggad iallafall!här kommer svaret till din kommentar:

ACK, du har genomskådat mig. Ville inte att du skulle få reda på att det var du som jag inte ville träffa :( hahaha nej men du kan känna dig steeeencooool! Jamen det tycker jag låter galant! vi kan ju höras via våra mobila telefoner också. Jag har faktiskt hittat telefonen :D fråga mig inte hur, för det har jag glömt... och nu är den i jackfickan. tror jag? ack ack ack på mig. JUST DET!! du måste hjälpa mig också. Du har ju koll på hur man installerar fonter, men jag har noll kooooolll och jag fattar ingenting. Skulle du kunna skriva mig en beskrivning på olika punkter jag måste göra för att nå mitt mål? SKUlLE UPPSKATTAS! tack på förhand!

2008-01-17 @ 18:15:35
URL: http://jonnajosefin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0