Sexier than this? Will not find!
För övrigt så har Linda och jag varit extremt nyttiga idag. Jovars.

Bilder från Akallavisiten

Söker du trygghet? Eniro har svaren!

Jag vill ha, och behöver, trygghet. Helst nu.

Men guud!

Gud blir dålig i magen av böner. For your information, liksom.

..

Och ännu en dag passerade, utan att Emilia fick några läxor alls gjorda..


(Stefans snö-redigering)
(och Jon bakom linsen)

No kvällskreativitet yet

Eftersom min kropp inte har anammat kreativitetssignalerna som jag försökt sända via min (för tillfället) understimulerade cerebrum så känner jag att det är helt lugnt att sitta här och lapa mjölk likt en fläckig (?) kattunge.

För att sätta guldkant på den nu mindre ångestfyllda onsdagstillvaron tänkte jag utsökt klicka upp lite Last.fm för att bekanta mig med ny musik, det är ta mig fan exakt vad jag behöver. Sedan önskar jag också att min pappa kunde kasta över vår crosstrainer hit till min mamma så man kunde bränna lite kalorier som intagits under lovets gång, men nja det blir svårt att kasta flera kilometer, så får nöja mig med att träna på fredag kväll.

Ordbajs tycks vara huvudrubriken för denna kväll. Lejtör.

Jonna säger att det är som att flyga

Den här dagen har varit en typisk Emilia-har-lov-dag. Seg, äcklig, jobbig, trist, ångest.
Vaknade klockan 14, städade huset och skulle plugga. Försökte plugga i ett par timmar. Gick inte. Tog inte ens av mig min (fantastiska) sovtröja förns runt 18. En stund efter det däckade jag ett par timmar i min säng. Gick ut. Gick till ica. Fick ångest. Nu är jag hemma och vill plugga. Jag vill verkligen! Men! Jag kan inte.. Har försökt som tusan, så jag får vänta in min kvällskreativitet som brukar börja pirra i fingrarna och huvudet runt klockan 00, och sedan av ren inspiration plugga, och kanske städa klart mitt rum!? Jag tycker att det låter som en bra idé.

Nog med ordbajs. Nu ska jag.. jag vet inte. Dricka mjölk kanske. Det funkar alltid.

Akalla


Idag for jag till min uppväxtort Akalla med Stefan. Det var helt underbart. Särskilt att besöka dagiset
jag gick på. Så himla häftigt att träffa tre av de fröknarna som jag hade för 12 år sedan och att de mindes mig!
Jag har fortfarande inte riktigt fattat, det här är väldigt stort för mig.. Mina rötter finns inte i Järna, min släkt finns i Serbien och Finland, känner mig inte så hemma någonstans. Men det kändes så himla rätt att åka till Akalla. Som att träffa sitt livs kärlek typ!? Det var så tryggt.. Så jävla sjukt att jag kände igen mig och hittade och.. Väldigt överväldigande.. Kan inte vänta tills i augusti då dagiset ska hålla återträff för alla som gått på dagiset då det är 20-årsjubileum..

Har bestämt mig för att flytta tillbaka till Akalla i något skede av mitt liv. Hoppas mina framtida barn får gå på underbara dagiset Junibacken där jag gick och växa upp med Akalla By, alla fina höghus och samhället som känns så.. intimt och nära på något sätt. Kanske är jag som inbillar mig bara för att stället ligger mig så varmt om hjärtat, men det är så jag känner i alla fall.

Efter Akallavisiten fick jag se hur Stefan bodde. Fint som snus. Film tittades det på och tröjor ficks det. Ja.
Snart ska jag sova, för imorgon ska jag bryta av detta lovs underbarhet med några kilo plugg. Kul.

Jag är lycklig!

roll you like you were diceDet här är då jag och Jon. Gud ville inte vara med på bild, "asså jag har en bad hair day lixxaam".

jag har alltid gillat lila


synd för dig att du är så dålig på att logga ut från dina konton, emilia.

/chikkenbrayn 2000

is there a gost?


Idag har jag och Jonna börjat samarbeta med gud genom att skrika vulgära könsord i skogen.

94 hade jag ett fast jobb, på pauls bagerier

Igår var det konsert x 2. Det var sjukt kul, och jag är så himla tacksam för att mina vänner var där! Det var helt underbart att ni ville ta del av det jag anser vara bland det mest underbara som finns, att skapa musik.

Idag har jag sjungit på Bellas dop, Paul kompade fint på gitarr. Det gick jättebra! Var inte alls nervös innan.
Nu ska jag sova, för imorgon ska jag, Stefan, Ivan, mamma och Ivans kompis ut til Kärleksudden för att grilla och pimpla.

God natt


ESMU1 äger förresten din röv

Rep

Idag har jag känt mig friskare än någonsin, och mer peppad och uppåt än på länge. Så himla skönt och komma till skolan och bara hålla på med musik (och allt vad det innebär..). Idag har vi repat som tusan för konserten som är imorgon (om du vill se den så bör du befinna dig i Västergårdsgymnasiets Aula klockan 19 och ha med dig en tia + fikapengar).

Programmet för kvällen blir otroligt långt eftersom att det är så många som har valt att göra soloprojekt, och vissa har valt att t.ex. framföra flera soloballader ensam. Kan ju bli rätt trist att kolla på i längden eftersom temat är "ROCK", men vi är bra så det är värt att komma.

Imorgon gäller det.. Är taggad som fan och all nervositet är som borta. Den lär ju komma tillbaka, men ändå, skönt att njuta när den inte infinner sig! Nu tänkte jag sova (tidigare än på många dagar) och hoppas att se dig, ja just dig, på konserten imorgon! / Pernilla Wahlgren


hehe

ooo you give me fever!

Idag vaknade jag med sjukt ont i halsen till att börja med. När jag satte mig upp i sängen rusade det till i huvudet och jag kände vilken jävla feber jag hade.. Åååh! Så typiskt! Den här veckan är utan tvekan en av de mest stressiga veckorna i mitt liv, och NU blir jag sjuk! Jag som inte ens har haft en förkylning på ett år!?

Jaja, jag antar att man blir mer mottaglig för virus när kroppen och psyket försvagas av stress. Gick ändå till skolan då jag trodde att jag skulle medverka i en debatt och ha naturkunskapsprov, men icke sa nicke, naturkunskapsletkionen bestod av håltimme och debatten blev framskjuten. Inte bra!

Pallrade mig hem vid 13 med skakande knän och febervärk i lederna och sov både på tåget och hemma tills sena kvällen.
Drömde feberdrömmar och blev ompysslad av mamma.

Imorgon är det full recovery som gäller. Och kanske lite plugg. Jo så måste det bli.

Ska vara uppe länge, är inte trött. God kväll.

jag är trevligduktigfinsnällsmartbracoolkattiggrym

Vilken jävla dag, idag igen. Kaos i hela huvudet. Men det är bara hålla andan tills på söndag, då är allt över.

Nu ska jag ta tag i samhällsdebatten. Och efter det ska jag skriva stödord till en muntlig engelsk presentation som jag ska ha imorn. Låter frestande, va?

RAPISTEdit: Asgarvar fortfarande, så här tio minuter senare...

Mål:

Innan sommaren vill jag pierca tungan och fixa sådant här hår (jag är helt kär..):God natt!

Avocado

Shit vilken jäkla dag.. Jag förstår inte att jag fortfarande är vaken!
Skiten började med att jag försov mig och att jag blev åtsagd att dammsuga hela huset, vilket jag gjorde. Missade två tåg och kom tillslut in till Skanstull där Paul otåligt väntade på att få sätta igång med vårat doprep!
Vi ska köra Benighted av Opeth för lilla Bella som ska döpas i Allhelgonakyrkan om en vecka. Det blir roligt.
Planen var att jag skulle avrunda Stockholmsvisiten med fika chez Stefan, men min rädsla för en redig utskällning fick mig att ställa in (fan) och åka hemåt istället. Kom hem och åt det första målet mat klockan nio på kvällen, och sedan bar det av till Frida. Vi diskuterade tatueringar, killar, livet, framtiden, baktiden och poesi. Och sånt. Otroligt mysigt!

Jävligt soft avslut på kvällen, men på morgonen ville jag mest dö. Tur att Jonna räddade mig en timme från att gå under av stress!!

Nedan visas ett ganska random (vad heter random på svenska?) urplock av bilder som jag nyss fört över från mobilen.

(Tjernobyl-kassler nedan)


Just det, anledningen till att jag har döpt inlägget till "Avocado" är att jag har ätit två stycken idag.
Passar på att lägga upp två bilder på något jag snabbt kladdat ihop när jag legat i sängen. Kan inte påstå att jag är nöjd alls, men det är skitroligt att göra såndär rut-skugga.
God natt.


Tillbaka

Efter att bloggen under mer än en veckas tid varit i Isaks händer har den nu återfallit i mina.
Kvällen har varit helt jävla skitbra, innefattande Stefan, Jonna, Danne, Linda och.. Isak.

I tisdags spenderade jag hela dagen i Kungsberget, helt underbart. Vädret var fulländat och snön var precis lagom "fast".

Just nu är det ett enda kaos i mitt huvud och i mitt liv. Jag befarar att jag är på väg att bli utbränd, vilket känns jävligt läskigt. Har fått problem att vistas i t.ex. skolan för det känns otroligt påfrestande att befinna sig i en så miljö med så mycket folk.. Vad jag än läser eller skriver, så fastnar inget och en massa prov står otåligt och trampar framför dörren..

Jag har också en konsert (den 20:de, om en vecka alltså!) och ett dop där jag ska sjunga att tänka på, det är väldigt väldigt mycket.. Usch.

Min far har lyckats ha sönder sin hälsena under en basketmatch (där jag medverkade), och från och med nu är det jag som ska få sköta följande uppgifter (han ringde mig och skrek, som att det vore mitt fel att han är skadad..):

Matlagning
Städning
Tvätt
Hämtning från dagis
Mathandling

Han verkar inte ha en aning om hur instabil jag är just nu och hur mycket jag redan har att göra. (Så går det i och för sig när man aldrig frågar sin dotter om hur hon mår..) Han verkar även ha glömt att han har en son som är kapabel till att göra hemarbete och en fru som också kan! (Plus att han också har en liten underbar fyraårig dotter som mer än gärna dukar bordet och steker köttbullar!)

Känns ändå otroligt skönt att få vara med människor jag håller kära och bara slappna av och vara mig själv.
Det är skönt att vara tillbaka.

Hm

För att förhindra eventuell radering av blogg så tas bloggen härmed över av X.
När läget känns stabilt igen kan eventuell överlåtelse av det nuvarande lösenordet ske.

Mvh.
X


i am not doing well

vem försöker jag lura

RSS 2.0