Heat just wont die..

Today we've been playing tennis, and I played really well even though it was the second time I played ever! After that, we collected the whole family to a beautiful spot over Belgrade to eat at a restaurant and talk. We ate food, drank, talked, laughed and then went down on a grass-spot to play some volleyboll. Imagine 20 persons, from two to 82 years old, playing volleyball in the mountains, drinking beer and coke, laughing, talking.. It was idyllic for a Serbian family-meeting, haha!

This day is completed, and tomorrow in the morning we are going to Bosnia to our relatives there, and I'm not sure that I wil have the same possibilyties to reach internet as I have now.

Here comes fuckthemainstream in english.

Because of the lack in swedish letters on the computer keyboards here in Serbia, I'll write in english, have no patience to write a\o\ae\oe..

When we arrived to Belgrade in about 12 o'clock yesterday, it was about 40 degrees outside and I was about to faint several times when stepping out from the airport. At first, my face turned white, I couldn't see a thing, and then my hands started to shake. It was terrible.. The reason to why I felt this way must, of course, have been the heat, but also, I had slept for only one hour the night before. I went to bed at 4 o'clock, went up at 5, was awake until 11 o'clock (at the plane), fell asleep, woke up when the plane landed and then started to feel ill.

Anyway, when we arrived to my grandfathers place (just outside Belgrade) we ate some food. Or, the rest of my family ate, I felt like throwing up so I couldn't possibly put anything except water in my mouth. Later on, at 16, we made our way to my cousins place, where we are now. I was so tired that I went to bed even with out saying hi to my cousin. I fell asleep in a minute and woke up today at 8:30. I slept from 16 to 8:30!! I can't believe it.. I should be hungry since I have not ate since 26/6 (the night before we left), but I'm not.. Probably the heat that fucks up all my sences and desires.

We had rented a car, and it turned out being a hundred percent crap. So today, my dad had to return it to the guy \who took overprice for it, and now he has spent the entire morning searching for a new car to rent. We'vew found one, feels good that it's solved. Soon we are are going to Belgrade to do something.

I already miss you all.. :(
Puss och kram allihopa. PUSS.

Mitt framtida bröllop!!

Man bör se hela. Ojojoj.. Hahaha..


Worst movies ever..

Jag har en film som jag skulle vilja lägga till på listan.. En "skräckfilm" som heter något i stil med "The girl in the basement", den var sämst i allt. Skådespeleri, filmning, effekter, musik, upplägg, handling, klippning... ALLT.
God natt!

Macka med gurka och salami på

Japp, här sitter jag och äter macka. Inte så väldigt gott då jag inte tycker om ljust bröd, och det var tyvärr det enda alternativet att välja mellan.

Imorgon åker jag för att träffa farfar, faster, kusiner och vänner i Serbien. Vi flyger från Arlanda klockan 10.00 imorgon, och vi ska vara där två timmar innan departure, vi måste alltså lämna huset klockan 6 och vakna klockan 5. När vi har varit i Serbien i ett par-tre dagar så reser vi vidare i hyrbil mot Bosnien för att träffa fler bekanta och besläktade. Trevligt!

Känns dock sorgligt att jag inte får träffa mamma eller mina vänner på två veckor..

Ha det bra här hemma! I Serbien ska det tydligen vara 30 grader och stekande sol. Ahhhhhhh.. ; )

P.s. Jonna din korvskit. Ringer och gör mig avundsjuk med Manu Chao-musik LIVE! Lät fantastiskt.
D.s.
Belgrad

Kväll

Jag börjar bli trött.
Kan inte säga mer om dagen än att den var fullkomligt misslyckad.
Att gå in på detaljer vore för tragiskt och nedstämmande.
Ursäkta.

Godnatt!
Mest lyssnad idag: Cornelis Vreeswijk


Medresenärer, oh ni kära medresenärer..

Här sitter jag, fötterna på en mjuk pall, häcken i en mjuk, röd soffa, huvudet lutat mot en mjuk, röd kudde, och laptopen i knät. Till höger om mig befinner sig en kopp thé med "Indian Spice"-smak, det ryker så där snyggt ur den och jag skymtar levande ljus bakom thékannan..
Jag kallar det: njutning.

Och jag är tacksam för att jag inte behöver mer än detta för att njuta!

Riktigt så njutbar var inte gårdagens hemfärd från Bovall..
16:30 åkte vi (jag, Jonna, Håkan, Anna-Karin och Luffarn) mot Uddevalla för att släppa av mig vid stationen där.
Vi var framme i god tid och Anna-Karin bjöd på fika på ett konditori med en mystisk och illvillig kassörska..
Med 7 minuter kvar till tåget skulle gå kom min tågpanik som jag alltid får när tågtider är inblandade. Hjärtat bultar och jag fumlar och famlar. Ögonen spärras upp och andningen ökar markant. Jag får någon slags panik. Det är för att jag är rädd för att missa tåget, eller glömma att gå av. Därför är det strängt förbjudet att sova på tåget, i min regelbok. Jag hann i alla fall på tåget i god tid, säkert 4 minuters marginal! En underbar familj (Söderströms) vinkade av mig och jag slog på iPoden där jag satt med ett tomt säte bredvid mig. Jag noterade att det fanns gott om tomma säten i tåget medan jag lyssnade på skön musik framförd av Nirvana.
Plötsligt var det någon konstig tant som plockade upp min väska från det "tomma" sätet bredvid mig och satt väskan i knät på mig!! Jag blev lite förbryllad, för det fanns många tomma säten och platserna var inte numrerade.. Fick stå ut med stark, mustig parfymdoft men jag hoppas att hon störde sig mer på mitt musiklyssnande som hon med säkerhet kunde höra genom iPods dåliga hörlurar. Efter lite småpanik över att jag kanske missat Herrljunga där tågbytet skulle ske, insåg jag att det var NU jag skulle stiga av. Tog mitt pick och pack och insåg att min ryggsmärta var mensvärk. Ett stort "NEEEEEEEEEEJJJJJ" ekade i mitt huvud när jag fattade att jag inte hade med mig någon värktablett..

När jag steg av tåget och hamnade på Herrljunga station framkallades ångestkänslor när jag såg hur öde det var... Klockan var nu 18.45 och X2000-tåget jag skulle byta till skulle gå 19:20.. Kissnödig som jag var tog jag mig till den klaustrofobiska väntesalen för att finna en toa. YES, tänkte jag! Ingen kö! Gick fram till toadörren för att sedan upptäcka att jag inte hade några kontanter att betala toalettbesöket med alls.. Och då menar jag att jag inte ens hade en sketen 50-öring..
Satte mig på den tunga reseväskan med guran i famnen, den andra väskan på golvet och väntade. Jag stirrade på skärmen som visade avgångar och ankomster och till min stora förskräckelse såg jag att tåget jag och många fler väntade på var försenat.. Det skulle nu gå 19.50 istället för 19.20.. Kissnödig och mensvärkig och fattig skulle jag nu få vänta i en hel timme för att få ombordstiga snabbtåget X2000.. Fyy..Som tur var ändrades tiden efter hand till 19.35. Jag skyndade upp på den iskalla perrongen och steg på tåget, vagn 5. Det första jag såg var Peter Siepen som satt iklädd lika coola kläder som vanligt, och den grymma sjömanshatten (som säkert har ett riktigt namn..). Jag blev gladare. Alltid kul att se en härlig person. Dessutom råkar det vara så att jag är bekant med Peters pappa Bernard. Han är också en trevlig prick, fast med betydligt mindre utstickande stil.

Jag hittade min plats på tåget, några platser ifrån Peter Siepen och lade upp väskan och guran på hyllan ovanför folks huvuden. Skrattade till när tanken av hur jävla kul det skulle vara om jag slant och väskan for ner i huvudet på mannen under hyllan flög genom mitt huvud, men händelsen inträffade inte. Jag satte mig på fönsterplatsen jag hade blivit tilldelad och bredvid mig satt redan en ljushårig kille i tjugoårsåldern. Han verkade tro att han var tuff. Jag slog på iPoden och förbannade mig själv för att ha glömt en bok att läsa på de två timmar som resan skulle ta. Efter ett tag orkade jag inte lyssna på musik längre, fick lite ont i huvudet. Tog ur hörlurarna och ilskan bubblade upp i mig. Killen bredvid hade likadana idiotiska hörlurar som mig, och jag hörde hans musik. Och då menar jag att jag kunde urskilja growl-orden ur hans patetiskt hemska hårdrock eller under vilken genre sådan skitmusik går. Fyfasen. Utan att tycka synd om mig själv kunde jag konstatera att jag satt i en tågkupé med mensvärk, inga matpengar, ingen bok, en släng huvudvärk och ett godståg som tydligen lagt sig framför x2000-tåget så att vi nu åkte långsammare än ett vanligt pendeltåg.. Tur att jag inte hade humörssvängningar just då. När jag väl kom fram till Södertälje Syd, 1 timme efter beräknad tid/efter vad biljetten angav, väntade Ivan och mamma på mig. Skönt att sätta sig i bilen, åka hem till pappa och hälsa, hämta laptopen och åka hem. Ahhh.

Vilken jävla tågresa.


Gärna i Järna utan Hjärna

Hemma igen!
Veckan i Bovall har, trots dåligt väder, varit fantastisk. Mest för att jag älskar Jonna och för att hennes familj är så underbar. Vi har fiskat krabbor, haft lååånga nattsamtal, spelat twist (kortspel), andra spel, promenerat, lekt med hundar som bajsar inne, hundar som bajsar ute, badat, tuggat på sjöstjärnor (i alla fall jag), ätit ål, ätit andra delikatesser och SOVIT.

Fan vad bra det har varit. Jag är så nöjd och glad och snart lättar jag för att dra ner mot varmare breddgrader i form av Balkan, alltså Serbien och Bosnien. Där ska jag träffa familj och vänner som jag inte träffat sedan förra sommaren! Ska bli väldigt roligt! I år finns två faktorer som gör att vår årliga resa till Juggan kommer skilja sig från föregående år:
1.Vi flyger ner
2. Vi stannar bara i två veckor, istället för en månad.

Detta gör att vi ska hyra bil där nere för att kunna ta oss till Bosnien utan att behöva sitta i en packad buss utan varken air conditioning eller kisspauser! Bra va?

Jag fick just ett facebook-meddelande från min kusin som bor i Belgrad, Jelena heter hon, och hon påminde mig just om att hon, hennes man, min andra kusin Aco och hans flickvän kommer till Sverige i två veckor och Jelena ville att jag skulle komma på en massa saker man kan göra i Stockholm! Hon skrev också att jag gärna fick önska vad jag ville göra i Belgrad när vi kommer dit och eftersom jag älskar muséer (konst) så ska jag önska att få se mycket konst! (Det lär jag i och för sig få göra ändå eftersom Jelena och Aco båda är designers.)

Jag kommer hem den 11/7 för de som undrar.

Berättar mer om den jobbiga tågresan hem igår i ett senare inlägg för nu är det mat!

Borta

Jag är trött och borta och knäpp i huvudet idag.

Jonna tog kort på mig när min kjol blåste upp tidigare idag.


Seg i huvudet

Jag är seg i huvudet! Idag har jag på mig en blå kjol som passande nog gav en snygg Marylin-Monroe-effekt precis när ett gäng raggare med fina bilar åkte förbi familjen Söderströms idylliska hus här i Bovall.


OJ! Nu skriker folket här att vi ska köpa glass. Måste skynda mig.

Pussar och kramar till det underbara vädret och till alla finingar jag saknar hemma i Järna som trots allt är Sveriges stolthet HHHAHAHAHAHA.

Ligister? Kriminella?

I natt gäller det.
Plankor ska snos från Ica. Tre kvinnor. Tre rånarluvor. Regnväder. Mörker. Havsvindar.
Det kan inte resultera i annat än en fantastisk midsommarstång. Av plankor.

Jag har aldrig druckit lika mycket thé som under tiden i Bovall, faaaantastiskt.

Idag har vi diskuterat diverse intressanta grejer. Det forna Jugoslavien, Olof Palme, stängda second handbutiker.
Vi tog bilen en kvart från Bovall och hamnade i Kungshamn, precis intill Smögen, där var vi inne på världens mest fantastiska butik! Den innehöll massor med vackra koppar, finurliga prylar, onödiga prylar, théer, mer porslin.. Ja, trams helt enkelt.

På lördag är det second-hand-shopping som gäller, två butiker är redan inplanerade på schemat och vi har fått nys om en tredje affär som säljer sånt som andra inte längre behöver/vill ha. Sådant gillar vi.

Måste ner i källaren med Jonna, gura lite och ladda inför nattens kommande kriminalitetsdåd.

Just det! Imorgon kommer Anna-Karin och hon har med sig min gura! :D
Fabulous. Hatar det ordet. Isch.

Lägesrapport

Jag befinner mig tillsammans med Jonna, Frida, Matte (Jonnas bror), Jessica (Mattes dam), Håkan (Jonna, Frida och Mattes far) och tre hundar i Bovall, så jäkla vackert! Tidigare idag har vädret varit regnigt, men nu har det klarnat upp och solen tittar fram och värmer tre trötta tjejer. Ikväll blir det fotbollstittning på Bryggkafét och vi BÖR gå ut med tre kissnödiga hundar inom kort..

Jag är ovan vid att ha hundar i närheten. Är väl inte helt van vid de två vilda hundarna ägda av Matte och Jessica, men Luffarn är ju självklar! Det kommer kännas tomt, sen när jag åker hem, att inte ha trötte men ACK så underbare Luffarn strövandes i krokarna, en orange hårboll och en kissande Pepsi runt fötterna som apporterar en gosedjursfisk för att sedan troget springa till mig för ett nytt kast. Ordet "tröttna" finns inte i varken Pepsis eller Mazarins ordförråd..

Igår sminkades jag och Frida av Jonnisen, vi klädde oss hippie-aktigt och gick sedan ut för att bli fotade av Jonna som är grrrrym med kameran. Se Jonnas blogg för några bilder från gårdagen! Frida och Jonna tog mig på en rundtur i Bovall igår också, 500 bofasta invånare och om somrarna: 2000 personer. Nu innan säsongen startat på riktigt finns inte så mycket människor, riktigt skönt.

Tyvärr håller mitt illamående i sig sen avslutningsdagen, 5 dagar alltså. Det blir mindre och mindre för varje dag som går, vilket ändå är positivt!
Jag är sugen på glass.. eller choklad.. eller.. Äh. Vi måste nog dra oss på promenad mot Ica snart.

Jag hoppas att ni har det jättebra. Själv njuter jag av varje sekund av det välförtjänta sommarlovet som knappt har börjat. Ahh. Varken illamående eller molnig himmel kan stoppa mig. Fuck forever!Hundarna i ovanligt lugnt tillstånd:

 Bild 1: Frida och Mazze
Bild 2: Frida och Pepsi
Bild 3: Luffarn, utslagen.

Här kommer några randomized utvalda bilder från grillningen, avslutningen och Bergasjön på avslutningskvällen!


Min och Hannas grillning hemma hos mig 12/6.


Mumsig pastasallad på grillningen.


Sista gången någonsin i sal F111.


Tråkig rektor, sorglig kör, hemsk musiklärare = Nej.


Hejdå 9a 07/08! Hejdå stickiga soldäcket! Hejdå gnälliga lärare! Hejdå matsalen! Hejdå fängelset!


Bergasjön


Christoffer vid Bergasjön

Nu ska jag laga tacos med Frida och förhoppningsvis Jonna som gömt sig på källarvåningen... Hm.

Inläggsfattigt..

Det har varit riktigt inläggsfattigt den senaste tiden, men så blir det ju när man är mitt uppe i livet och gör en massa saker! Det har varit fantastiska dagar, och om ett par timmar drar jag till Bovall med Jonnaponna. Helt otroligt..!!!

Det lär bli mycket bättre uppdatering efter hemkomsten från Bovall då jag får en egen laptop som betygs- och födelsedagspresent! :D

Nu måste jag packa. Hej!

Fri.

Nu är jag fri, och det känns förjävligt. Att ta farväl av klassen, den underbara klassen som har varit min andra familj i 3 år, 4 år och i vissa fall 10 år var utan tvekan bland top 3 på det hemskaste jag varit med om. Tårarna sprutade och kramarna var hårda och intensiva. Att sedan få läsa allas hälsningar och hejdå-kommentarer i minnesboken som vi fick varsin av gjorde smärtan bara värre. Usch. Ändå känns det skönt: Jag har klarat grundskolan och har inte längre skolplikt. Det känns helt stört att kunna säga så. Fast nu känns inga formella grejer viktiga, betygen och annan materiell skit betyder inget, allt som betyder något och berör mig är att jag lämnat 28 underbara människor och att våra vägar nu blir åtskilda.

Sophie hade en underbart fin tanke om hur man kan se vår klassplittring: Alla står på fågelboets kant, redo att flyga, och när vi lättar från tryggheten i fågelboet skiljs våra vägar åt helt.

Det är verkligen så det är. Sophie är en underbar rackare. (Här är hennes blogg!)
På tal om Sophie och hennes filoSophier (där fick jag ju VERKLIGEN till det..) så var det med henne, mor, far och bror jag var och fikade med efter avslutningen i Ytterjärna! Så mysigt.. Vi pratade minnen, klasskompisar och klassen överlag.

Funderar på att köpa Ben & Jerrys-glass för att belöna mig själv efter allt slit i skolan! DET FÖRTJÄNAR JAG VERKLIGEN!

Kram

Grillpaaarrrty!

Ahh, har just avrundat grillningen som ägde rum hemma hos mig och anordnades av Hankiboy och mig. Mycket trevligt!
Vi grillade grillspett, åt pastasallad, kladdkaka och drack mumsig saft mm. Det blev musik, snack om klasskamrater och Peter höll ett tacktal. Han är underbar! Fan vad jag har skrattat ikväll, och det var roligt att även Jennikatt (Emils görl) kom förbi och umgicks ett tag!

Senare blev det youtubeklipp, mer musik och MYS!
(Youtubeklipp, sök: Snake child och Leifi!!)

Nu är jag helt slut och främmande tankar vandrar genom mitt huvud, kommer inte fram till något, måste utforska.

Imorgon är det skolavslutning och det är inte det minsta underbart. Jag gråter. Usch. Jag vill inte. Rädda mig.

Rita

Idag har jag ritat och tiden har flugit iväg fort..  Bilden blev jag nöjd med, gillar att proportionerna var ganska onaturliga och att skuggningen var vild. Jag visar foto av bilden senare.
Har mycket att förbereda inför imorgon, så detta blir nog ett av mina kortare inlägg.

Imorgon fyller min mamma år, så nu ska jag städa mitt rum, sy upp en klänning och slå in presenten till henne i form av en bok. God kväll!


Prom

Åh! Balen var så himla underbar! Den var allt man kan önska sig.. Fin mat, underbart väder, vackra ängar med vacker blåklint, fin solnedgång, en spegelblank sjö,  underbara klasskompisar (Emil satt bredvid mig till vänster, och Marcus N till höger), dans i fyra underbara timmar, och sist men absolut inte minst: alla tårar i slutet. Jag tror att alla tjejer i klassen grät (varför bara tjejerna??) och killarna var väl inte direkt glada åt att vi just avslutat det sista evenemanget där hela klassen närvarade.. Usch, Moa kom fram till mig gråtandes och hulkade "Emilia jag kommer aldrig glömma dagen vi träffades första gången" (nu gråter jag igen.) och jag började gråta som en tok.. Uschuschusch. Att ta farväl är så fruktansvärt.

Till balen fick jag skjuts av mamma på motorcykeln, mycket fint. Hann lämna av Jonnas födelsedagspresent också, trots att man bara hann se en glimt av fördelsedagsbarnet it self..

Volleybollturneringen idag gick åt helvete, rent ut sagt. Konstigt nog så bryr jag mig inte, tävlingsmänniska som jag är. Det känns skönt. En sak som jag å andra sidan bryr mig om och stör mig på är att Jessica, en av domarna (idrottslärare för paralellklasserna), dömde vår match TOTALT partiskt mot det andra laget! Hon gav dem om-bollar när de gjorde fel som enligt reglerna (som Roger, den andre domaren, TYDLIGT drog innan turneringens början) skulle ge oss poäng! Fyfyfy! Tycker i och för sig i allmänhet att hon är könsdiskriminerande och grov, så det var inte så oväntat att hon skulle handla på detta sätt.

Ikväll visas fotbollsmatchen Sverige mot Grekland på storbildsskärm i vår ishall här i Järna, och jag planerar att gå dit. Jag är stört trött, så min kväll kommer förmodligen se ut så här: Äta - Sova - Vakna och gå till ishallen 20:45.

Låter som en fantastisk idé, va, att vända på dygnsrytmen!!

BOVALL ÄR NÄRA. JAG TÄNKER PÅ DET KONSTANT. Jonna, vad tusan behöver man packa?

Obs! Bilder från balen kommer antagligen på fredag eller lördag.

Ja må hon leva!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JONNA!

Kort sammanfattning från helgen:
Den var hektisk och nästan kaotisk. Studentskiva, Grease, mys hos Jonnisen, Shopping x 2, Annas födelsedag, ingen sömn och åka motorcykel är ord som nog kan ge er en hint om vad jag har haft för mig i helgen!

Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning för balen/avslutningsfesten!

Ack, ack, ack..

Puh! En sådan dag! Jag och mamma for iväg till Skärholmen och shoppade hela dagen lång! Det blev fina grejer, och bilder kommer antagligen imorgon då jag får tillgång till en dator med minneskortsläsare.

En bra dag. En varm dag. Jag är helt slut.

Paj..

Jag är sugen på blåbärspaj och ett glas kall mjölk.
Vi har ingen blåbärspaj. Och jag orkar inte baka..

Imorgon ska jag köpa en klänning till avslutningsfesten! Och sandaler! Och textilfärg!

Idag har jag varit med om det mest irriterande på LÄNGE. En hemsk pinsamhet på msn, och det var inte jag som var pinsam, nejnej. Hoppas personen skäms rejält, för det borde den. Jag kan berätta mer detaljerat för den som undrar.

Nej, nu ska jag ta mig en macka eller något annat ätbart och sova!

Hittade en GALET gammal bild, april 2006 tror jag. Vill påpeka: En gång i tiden sminkade jag mig heelt galet, haha! :D
Jag var lite skillad back then.


HAHAHAH!!!

HAHAHAHAHAH fyfaaan, dagens bästa:

Om inte jag GÅR hem till pappa och städar mitt rum NU, så får jag ingen födelsedagspresent och betygspresent.
Han hotar med grejer för att jag alltid ska göra som han säger. Snälla, ge mig en ny familj.

Slut.

En sådan fulländad dag! Nu lyssnar jag på "Breaking the girl" av RHCP, skön kvällsmusik.
Jag hann med alla planer! Sydde upp min klänning, sprang, fixade mig, studentskivan, musikalen, snack med Jonna och Frida och deras ursköna familj/släkt och nu slappar jag här framför datorn och i mitt huvud snurrar femhundra idéer om shorts jag ska trycka motiv på, linnen jag ska sy dit motiv på, tygväskor jag ska skapa, foton jag ska fota, bakgrunder jag kan använda, bilder jag kan måla.. Ni fattar. Jag är inne i mitt kreativitets-esse helt enkelt. (Det fick bli bindestreck så att man inte skulle bli så förvirrad av alla S och E.)

Problemet är: Jag är för trött för att få något gjort, dessutom hittar jag inte vår låda med tyger i.. Hade ju VÄRSTA idén.. Fasen.

Musikalen var helt fantastisk. Blev alldeles rörd. Studentskivan var idyllisk! Solen sken, vi blev bjudna på härlig plockmat och en glad student rökte cigarr och skulle senare ut och festa. All lycka till Julius (studenten) som flyttar till Värmland och pluggar på "musikhögskola" i ett år, lär inte se honom förns han kommer tillbaka.. =/

Nej hörrni, nu ska jag ta bort mascaran och lägga mig ELLER rita ELLER sy ELLER skriva. Ödet avgör.

RUN, "SINGATORE", RUN

Jag kom, jag såg - jag segrade.

Jag sprang, jag svettades - jag brände fett.

Jag funderar på en såndär detox. Fan vad spännande att bara äta frukt och sånt i tio dagar och "rena" kroppen!
Svetten rinner, och solen stekte även bland träden i skogen. Det värsta var dock inte solen, utan den varma luften! När man kommer upp på toppen av en kulle eller har klarat en fet backe så vill man ju andas in KALL luft och inte bastuvarm luft..

Jag svamlar. In i duschen med mig.


Sista riktiga skoldagen.

Det känns fantastiskt!
Jag gick hem efter lunch och dansträning i idrottshallen för att sy upp en klänning som jag ska ha senare idag på Julius studentskiva och Jonnas klass Greaseföreställning! Klänningen blev bra.
För att göra dagen riktigt fulländad funderar jag på om jag ska springa innan jag hoppar in i duschen och börjar fixa mig.. Det enda som egentligen försvårar springandet och ett självklart "Ja" är att det är så förbaskat varmt ute!
Det är i och för sig underbart, men inte fullt så underbart i de brantaste backarna, eller när man sprungit 4,8 km och har 200 jäkla meter kvar.. Puh.. Får se hur det blir. VILL!

Som sagt så är det (ev. springa), Julius studentskiva och Friskolans greaseuppvisning som ligger inplanerat på dagens schema, hoppas allt går som planerat!

Ha en himla bra dag nu!

Oh oh oh I am looking for a better place

Gokväll! Har hunnit med följande:
Recensionen (Bra Emilia!!)
Och Andy Warhol-grejen

Nu är det kärnfysiken kvar.. Vet inte om jag orkar.. Fasen.
Rolig grej: Bubbelbadkaret är på plats! Pappa ringde in en stark kompis, och de bar på något vänster upp det förbannade badkaret som gav mig stickor i armen (som nu förresten är mycket bättre, tack för all omtanke hörrni!) till badrummet på övervåningen! WOHO!
Här kommer en bild på badkaret.

 

AAAIINAAAAA

Dagens mest utropade ord: AAAAAAINAAAAAAAAAA!
Satan vad vi har skrikit det i skolan. Blev till och med fasthållen (oerhört obehagligt) av en äcklig "lärare" på grund av det, jag hotade med att om han rör mig en gång till så slår jag ihjäl honom. Avskyr när okända människor tar på mig. Och han höll verkligen fast mig, känner fortfarande av märkena av hans händer i mina armar. USCH.

Här kommer klippet på Robert Gustavsson när han ska locka på "Djungelmamman". Genialiskt. AAAAAAAAAAAAAAAAAAINAAAAAAAAAAA!She's just one in 24

Nu ska jag plugga. Och jag ska börja i tid. Alla andra dagar så har det vart så att jag sätter mig vid datorn och gör helt andra grejer än jag borde!
Kvällens mål: Plugga kärnfysik och skriva en recension på Nässlorna blomma.
Morgondagens plugg-mål: Skriva en engelskauppsats om Arctic Monkeys eller något annat jag gillar. Alexander eller guran kan man ju också skriva om under den kategorin.

Idag har varit som en lättnadens dag. Jag fick veta att jag inte kommer att sänka mig i något av de fyra NO-ämnena och i idrotten, håller kvar mitt MVG i det! :D

Dagens bästa/mest lyssnade låtar: The age of the Understatement (Last shadow puppets) och No Buses (Arctic Monkeys).


Min arm brinner.

Jag har glasfiberstickor i HELA vänstra underarmen efter att ha försökt bära upp bubbelbadkaret till övervåningen. Det går inte, den är för stor, trappan för liten. För sent insåg jag att undersidan av badkaret är av något slags glasfiber. Min underarm är röd och det svider utav självaste fan, skitjobbigt. Det jobbigaste är att man inte ser stickorna, man känner dem bara.. hela tiden..

Vet någon hur man får bort dem?

Nääää..

Nä, nu går allt bara JÄTTEDÅLIGT.
Jag har inte kommit igång och har MASSOR kvar. Fan också..
Nu får jag ta mig i kragen, stänga ner allt onödigt, och börja skriva så tangentbordet överhettas ännu mer.


FÖR FAN

Jag blir så JÄVLA upprörd och trött över det här förbannade svenskaarbetet!
Jag tar en förjävlig uppgift som exempel:

"I ingressen talas om Harry Martinsons språk -  det var förnyande, fullt av överraskande bilder och liknelser. Kan du hitta exempel på det i dikterna?"

Jag är mållös.

I juni

 

Vårens sista stjärnor visa sig, men utan skärpa.

De är små, månbleka och utan sting.

Trötta på att gnistra i vintrarna

vila de ut i sommarens ljusa nätter.

Jag har lust att skriva: "Jag hatar Harry Martinsons dikter. De är urtråkiga och hemska. Hans språk är idiotiskt och han skrev inte om ett endaste dugg som berörde mig. Jag kan inte hitta något nytt i hans språk, tycker att han skriver lika äckligt och hemskt som alla andra döda gubbjävlar. Jag gillar "I juni" bäst av dikterna i kompendiet för att den var mest meningslös. Den var söt, men horribel. Vem fan bryr sig om stjärnorna, egentligen?"

Hej svenskaläraren. Om du läser detta vill jag bara att du ska veta hur mycket jag avskyr dina förbannade uppgifter som har tagit ALL MIN HELVETISKA fritid sen för tre veckor sen. Tack så jävla mycket.


Åt helvete med allt. Alexander, skulle behöva telefona med dig, MEN MIN SVENSKALÄRARE VILL INTE ATT JAG SKA HA NÅGON FRITID ATT LEVA - HAHAHAHAH. :'(

(Förresten. Ni får lite fler exempel på uppgifter som får en att vilja vara utvecklingsstörd och gå i särskola för tre veckor.)

"Var i landet bodde författaren? Varför tror du att det var så?" - HHAHAHAHHAHA. Man får inte använda internet, BARA texten man läste. Amen SKITLÄTT att avgöra varifrån Harry Martinsson var efter ett par dikter, stjärnor finns väl fan överallt.

"Finns det klasskillnader i Sverige idag? Hur ser de ut i så fall? Finns det de som har det så fattigt som Moa och hennes mamma?" - VARFÖR? Varför dra upp sådant som inte har med texten att göra? Räcker det inte med att skriva om det som handlar om TEXTEN? Och att skriva om klasskillnader blir ju flera sidor om man ska göra det på MVG-sätt?Nej nu skiter jag i allt. Och Susanne och hennes "Du vet ju att jag förväntar mig MVG-kvalitet av dig" (Hon sa faktiskt exakt så) kan bara FÖRSVINNA i någon jävligt djup avgrund.


do me a favour

Jag gör allt utom att plugga. Allt utom det jag borde, dvs.


Update

Uppdatering: Jag har 9 myggbett, inte 8.

1, 2, 3, 4, 5, 6..

Jag sitter och räknar myggbetten från igår och kommer fram till.. 8 stycken!
Fyfaan! Jag hatar myggbett och är känslig för dem också, börjar jag klia så är snart en yta 10 ggr större än myggbettet rött och snyggt svullet. Jag hade på mig tjocka strumpbyxor och myggavskräckande salva, men det hjälpte inte ett skit.

Det värsta är inte på dagen, då kan man kontrollera sig själv och hejda sig från kliandet, det värsta är om nätterna när man river upp myggbetten så det blöder.. Skitkul.

Kvällen var i alla fall lyckad. Här är ett par bilder från Udden:

                                   

Och nej, jag var inte (som Moa trodde) påverkad av alkohol eftersom jag inte dricker.
Och ja, de flesta fotona är oseriösa, men härliga :)

RSS 2.0