Det är natt

Hej alla ouppmärksamma. Klockan är 03:23, det är natt.

Ultimate guitar

Nu har jag lagt upp mina första tabs (för er som inte vet: ungefär gitarrnoter) på ultimate-guitar.com!
De var för den fina låten Move on now av Hard-Fi. Det tar dock lite tid innan man kan se tabbarna, så ingen länk finns än så länge.

Här har ni förresten låten bara för den är så fin.


Tisdag, tisdag, tisdag.





De två första bilderna är som ni alla förstår från dagens bad, och den sista bilden på Jonna föreställer just Jonna och hennes nyinköpta brillor. Snyggt, inte sant?

C'est une geting dans mon verre du juice, mon amour!


Badelibad

Vad göra?
Bada.
Varför bada?
Fint väder.

Bilder kommer senare. Och jävlar vad det fanns påflugna getingar och bromsar.
Men vattnet var fint. Och vädret, såklart.


Där är brillorna för 10 riksdaler och gitarren som är det vackraste jag äger.

Yngern

Bad idag på fina stranden vid sjön Yngern.
Jonna hade jag med mig och efter måånga timmar med en datorexpert i huset så kom vi iväg och tog ett par dopp.
På stranden kan man alltid hitta roligt folk att tjuvlyssna på, och vi fick ta del av både fantastiska matupplevelser som "asså jag svimmade av godhet!" och "tack tjejer för att ni ringde!". Fast det sistnämda var inte en tjuvlyssning. Det var en som ringde upp och tackade för att VI ringde HONOM.




Det här med övergrepp..

Här bjuder jag på en före- och efterbild.




Senare idag blir det bad med Jonna.

Trillade in på en blogg idag där detta inlägg fick mig att kommentera.
Inlägget handlade (för er som inte orkar klicka och läsa) om den kända bloggerskan Isabella som tydligen blivit övergripen. Ida som skrev inlägget tyckte synd om Isabella och blev upprörd över att många trodde att detta var ett pr-trick. Hon undrade i inlägget om varför folk trodde att det var ett pr-trick och så här lyder mitt svar/min kommentar till henne:

"Isabella har ju använt många fula trick innan för att locka till sig uppmärksamhet, så självklart tror folket att detta var ännu ett trick.
Människor litar inte på isabella för att hon hittills inte har visat sig vara pålitlig och folk tycker helt enkelt illa om henne för att hon är trångsynt och en översittare som inte kan förstå att alla inte kan shoppa för xx tusen i månaden.

Sveriges befolkning vill inte låta sig luras av en ung tjej vars pappa främst står för hennes karriärupplägg.

Tråkigt att du känner att du måste försvara en tjej som inte förtjänar ditt försvar (tycker jag.).

Kram!"

Ett intressant ämne som jag egentligen inte vill ta upp då jag ogillar Isabella och inte stödjer hennes bloggeri eller hennes åsikter, men vad tror ni? Tror ni att det var ett pr-trick?

(Har inte läst en enda tidning om detta, så är inte alls fördjupad i ämnet, men kom gärna med info.)

Västerås, Hallsta och Loppmarknad

Hola amigos.
Idag tillbringades hela dagen i en bil med en icke fungerande AC, på loppis, hemma hos min mormor, hemma hos min kusin, och i en svalare bil på hemvägen från Västmanland.

Klockan är tjugo över tre och för att undvika lättare ångestkänslor så ska jag sova snart, och det medför att jag med ord inte orkar berätta om dagen.
Därför tackar jag Håkan som fixade min kamera så att det tack vare honom nu är möjligt att visa bilder som säger så mycket mer än ord.

Här får ni.


Jag köpte solbrillor (och två koppar som ni får se sen) på en galet mysig loppis någon stans mellan Järna och Strängnäs. Jag fick punga ut tio riksdaler fö dessa.



Hemma hos min kusin Simon och hans flickvän Josefin.
De har ett väldigt fint hem fyllt av vackra gitarrer och snygg inredning.


Bild från när vi åkte hem som jag gillar.


Jonna och jag gick en promenad när jag kommit hem. Sedan bjöd jag på thé hos mig och även Erik lockades av detta erbjudande och kom hit. Trevligt.


Ovanför oss hängde många ljuslyktor som vackert speglade sig i glaset runt altanen. Ser ni alla små ljus-prickar?

God nattttttt.


Solstolar, bad, sallad och fetaost

Goda medmänniskor, jag är tillbaka från en skön sjövisit!
Sjön ligger belägen mitt i skogen och är liten men mysig.
En fin dalmatin och en sådan där mastiff, fast mycket mindre och smalare badade och sprang omkring på stranden och min gitarr fick följa med.

Vi badade och jag brottade i min mamma i vattnet, tyckte det var dags för hennes första dopp i år, haha.
Vattnet var jättevarmt, nästan så att det inte svalkade, man kunde ligga i hur länge som helst.

Ivan (bror) och hans kompis Markus fick för sig att ta ut solstolarna på en liten flotte/brygga som löst låg ute i sjön.
De tog stolarna i ena handen och började simma utåt. Oturligt nog började Maruks sjunka. Turligt nog stod jag tillräckligt nära för att dra upp honom och jag fick istället simma över med solstolen.

När stolarna skulle tillbaka in på land efter att killarna ansåg att det var för många blodtörstiga bromsar som ville gosa så var det så klart jag som fick simma in med de båda stolarna. Det var tufft, men jag älskar utmaningar.

Vi åt lite sallad med fetaost, oliver och min favorit couscous, och efter det satte vi oss i vår vackra (haha) vinröda skruttbil och körde ut på grusvägen mot Mölnbo.
När vi kommit en bit ser vi att det är en förbannad bom som är låst/nedfälld framför oss.
Jag, Ivan och Markus gick ut ur bilen och upptäckte att den var låst, så vi började frenetiskt rucka/skaka på bommen. Den var rostig i mitten och vi höll just på att knäcka den (alla gapskrattade då det var skitkul att vandalisera) då Ivan den stackarn klämde sig.. Aj aj.. Då gav vi upp och bestämde oss för att vända tillbaka och köra åt det hållet vi kom från när vi åkte till badet.

Alla utstötte ett irriterat och uppgivet "NÄÄE" när vi såg att en bom vi tidigare passerat (som då var öppen) nu var stängd.
Som tur var fanns det en liten krokig, stenig och guppig förbifart som vi körde på och kom runt bommen, och bilen lutade nog rätt mycket, haha.

Väl hemma sitter jag här och bloggar, för på altanen är det för varmt att vara. Snart ska jag köpa glass.

Undra om jag hittar en glass jag tycker om snart i GB:s äckliga sortiment.
Har ni någon favorit?


Natt

Hejsan. Jag har varit med mina kusiner hemma hos min pappa, vi spelade badminton, gitarr, pratade, skrattade och åt choklad. De andra åt chips.

Nu är jag oerhört trött. Helt galet.. Jag gick inte upp lika tidigt idag som jag gjort tidigare dagar dock, hamnade väl på 9:30 eller något idag. Känns som en rätt bra tid eftersom jag var och umgicks med nytt och gammalt folk till sena kvällen igår, trevligt.

Bjuder på en bild som föreställer en krabba som jag med darrande stolthet fiskade upp, kokade och åt.
(Bilden är från Bovall med Jonnaponna som för övrigt tillsammans med mig var i Södertälje på dagen. Vi vandrade omkring med våra gitarrer, spelade lite vid maren, köpte fika och tågade med Julia och Annie.)


Hallon

Jag plockade hallon tidigare under kvällen!
Gott..


Heeey joe



Hendrix the God.

Stranden vid sjön Yngern igår



Nudelvatten

Nudelvatten kokar på den minsta plattan på min spis och jag sitter vid köksbordet, har laptopen framför mig bredvid honungen och lyssnar på Hard-Fi. Mycket, mycket bra musik.



Har precis för första gången läst Alex Schulmans blogg, har tidigare inte brytt mig och kan inte påstå att jag ändrat mig.
Han förändrar inget i mitt liv, stör mig inte och skriver en blogg som verkar ta upp väldigt mycket av sin tid, jag misstänker dock att det är hans jobb.

Jag undrar hur det skulle vara att ha sin blogg som ett jobb?
Jag tror att det skulle kännas väldigt tvingat i de perioder där jag inte alls är sugen på att blogga, och oftast infaller dessa perioder sig när jag har som mest att göra i mitt liv. Och det är oftast när jag har som mest att göra och tänka på i mitt liv, som jag mår bäst. Det är då man inte har tid att känna efter om allt känns bra. Man känner sig allmän. Inte jätteglad. Inte deprimerad. Medelglad, eller medelledsen. Det kanske inte är så bra, att inte känna efter, men ofta känns det som att om man känner efter för mycket så hittar man alltid något eller några saker som irriterar en eller gör ont, och det är skönt att fly lite.

Nudlarna är snart uppätna och Move on Now har fångat hela mitt intresse för underbar musik.


Ah... Yes..

Åh vad bra jag känner mig, 8:30 steg jag upp idag!
Antingen blir det havsbad eller promenad idag. Vet inte riktigt, men något trevligt får det bli :)

Igår var jag och mamma och tittade på kattungar, och en av dem ska vi köpa!
En liten orange kille, Oswald ska han heta och här kommer en bild på honom + en bild på Oswald och brorsan.




GOD JÄVLA MORGON!

YES! Ännu en morgon är jag uppe tidigt, eller närmare bestämt så gick jag upp klockan 08:48!
Jag har hunnit dricka kaffe med mamma som nu står i hallen och klär på sig skinnstället, fy vad varmt det måste vara! (Men det svalkar säkert när hon börjar köra sin mc.)

Haha. hon grimaserade framför spegeln och sa "BLACK IS BLACK, BLACK IS BLACK", (hon var helt klädd i svart och lyckades förvränga "black is back").

Nu ska jag fortsätta mumsa på min tonfiskmacka, och efter det ska jag ut i denna underbart vackra dag för att sola och bada med underbara kusiner.
JA! Jag kan ta med mig gitarren kanske? Äh, vi får se.

Ha en grym dag med 26 grader i skuggan.

Dag.

Nu är det dag och jag har väntat på att mina morgontrötta kusiner från Belgrad ska vakna så att vi kan ta oss till Stockholm.

Medan jag har sminkat mig lite och fixat här hemma så har jag lyssnat på Kapten Röd.
Mycket bra musik som rekommenderas.

Nej, nu kommer snart min ride. Adios.

Morgon.

Ahh...
Du vackra, sköra morgonljus!
Du lätta morgondimma!
In kommer morgon till detta hus!
och Jag har ingen lust att simma

Ja, nu kanske ni ställer er den ganska utsökta frågan "vad får henne att komponera poesi så här klockan TIO på morgonen?"?.

Svar: Dikten är gjord på ren lycka och stolthet. Att jag för en gångs skull faktiskt orkade ta mig upp klockan 9 istället för 15 (no joke) gör mig på ett fantastiskt humör och jag är så jävla glad att jag får uppleva en MORGON på sommarlovet, inte bara eftermiddag, kväll och natt!

Nej, nu ska jag ut på altanen och andas in färskpressad luft där den är som godast - i Lungorna.

P.s, lämna gärna en kommentar angående kvalitéen på min dikt! D.s

P.s. 2: Detta är resultatet av mitt skapande-ryck som inföll igår kväll:



Usch vad mycket fulare det ser ut så här i litet format..

Jonna och jag

We build such a great team.

Här är ett av våra tusentals verk:


Couscous

Tidigare åt jag couscous. Nu spelar jag gitarr och har ont i ryggen.
Snart ska jag sova. Dagen har varit fin. Utom kvällen.


Kändy



Yes! Det fanns lite godis kvar!

Och när fan hade Jonna tänkt vakna?

Yngern

Idag åkte mamma och jag till sjön Yngern en stund.
Molnen var mäktigt vackra och jag badade i lagom svalkande vatten.

Photoshop är jättekul och på denna bild (från dagens Yngernbesök) har jag fixat med "drömljus", lite krångligt i början men sen gick det fint :)



(kvaliteten blir mycket sämre på bloggen.. Men om ni vill se den i aningen snyggare och bättre kvalitet, klicka här.)

Senare ska jag träffa Jonnaponna nittiotvå. Det ska bli trevligt! Vi ska lira gura och tralla på fina låtar.
DET NI.

Ha en bra kväll, och som jag brukar säga: Hejdå!


P.s, här är den snygga och goda salladen jag just åt till middag. GOTT!


You're like a virus that no pills could erase

Jahapp.. Hela dagen har jag varit väldigt deppig, utom endorfinkicken jag fick av löpningen så klart, men nu kanske allt ljusnar!

På den fantastiska sidan IDG.se (den handlar om datorer, elektronik och allt kring det) har jag hittat ett forum som är just det jag sökte! Där har jag fått hjälp (genom att skriva ett inlägg om mitt virus-problem) av en mycket proffsig kvinna vid namn Cecilia. Nu har jag följt hennes anvisningar och hoppas på att det blir bättre.

Jag vill inte tro det, men redan nu fungerar internet betydligt snabbare, och jag kan faktiskt klicka på en länk utan att 8 pop-ups attackerar...

Vågar jag tro?

Nej. Inte än.

(P.s. Inne i ugnen tillagas just nu en kladdkada som påbörjades i mitt deppiga läge. Fan vad gött. Har bjudit över Jonna, men hon har gäster. Och kom inte och säg att det är onyttit att äta kladdkaka på natten, för det vet jag redan.)

Faaaaseeeen...

Jag har ett trojan-virus och det dödar både mig och min dator.. Pop-ups HELA tiden, Google fungerar inte, felmeddelanden HELA tiden, internet går oerhört långsamt, de snor all min info om vilka sidor jag besöker, mina lösenord, de snor prestanda.. Jag hatar er idioter som skapat virus. Oerhört onödigt.

Ni hade säkert inga leksaker när ni var små så nu vill ni ha uppmärksamhet. Ni har säkert aldrig känt tillhörighet och faktum är - eftersom ni nu har "förstört" min SPLITTER NYA dator så tycker jag FAN INTE synd om er!!

FUCKERS!



Bild från i veckan då Frida och jag var ute på sjön.



Bild på mig och Sophie från avslutningsdagen (13/6).
Båda bilderna redigerade i photoshop vars keygen medförde detta virus som mitt virusskydd inte vill upptäcka.

Snälla, om du vet hur man får bort detta virus, hjälp mig..

Anna pyttipanna

Anna den tokstollen till 4-årig lillasyster..
Hon har släpat hem en massa andra barn från området där vi bor, och jag hörde dem tydligt på övervåningen när de skrek och skrålade i Annas mikrofon.. Efter en stund tröttnade de på vår övervåning och många små fötter som max har 5 år på nacken dunsade ner för trappan och ut genom altandörren rusade fyra skrattande barn.
Jag gick ut i vardagsrummet och fick syn på en liten flicka i vitt krulligt änglahår ståendes trappan. (Så jävla gullig)
Jag frågade henne varför hon inte var med och lekte ute i trädgården med de andra, och hon svarade "..bära mig.."

AWWW så jag bar ner den lilla söta flickan som måste ha varit ungefär tre år och hon sprang ut till de andra barnen.

Det var verkligen dagens NAAAH!!!!

LE MASTER!! LE FUCKING JÄVLA MASTER!!

Idag har jag spenderat ännu en trevlig dag med fröken Söderström.
Ryck som signalerade "nu eller aldrig" och "once in a lifetime" fick mig att äta både hästbajs (torkat..) och en larv.
Vafan. Sjöstjärnor, hästbajs, larver. Vad näst?

Jag kanske är sjuk? Det kanske är någon störning?
Men vet ni..?

Jag bryr mig inte! FUCK IT! Haha! Åt helvete med alla fittiga normer och illaluktande moralkakor!
HÄSTSKIT ÅT FOLKET!
(Ur smak- och doftsynpunkt kan jag med ett leende meddela att hästbajs smakade bark och luktade absolut ingenting. Färskt hästbajs får jag prova vid ett annat tillfälle.)


Bra sak: Nu kan jag säga "usch detta smakade BAJS" utan att folk kan komma och påstå att jag inte har ätit bajs, FÖR DET HAR JAG!!!!!!!!!!!!!!!!

En sak som verkligen har fulländat denna mycket trevliga dag (som mest gick ut på en massa fotande, en lång promenad till Saltå, ekologisk juice, sesamkakor, skjuts hem, lite gura, pasta och tv-tittning (allt utfört med Jonnisen)) är att jag lyckades hitta lösningen till det förbanande problemet med att jag inte kan överföra bilder från min digitalkamera till min dator (problemet har existerat och irriterat mig i ÅR..)!! Jag känner mig oerhört stolt! Efter att ha läst massor med forum och inlägg av folk som har samma problem som jag (=datorn reagerar över huvud taget inte på att jag kopplar in kameran till usb-porten (och JA jag har prövat allt från att döpa om drive-grejer till att installera drivrutiner och en massa annat..)) så hittade jag ÄNTLIGEN lösningen!

Lösningen är helt enkelt att köpa en minneskortsläsare! Och hör och FUCKING häpna! 30 svenska riksdaler fick jag punga ut för denna pryl som är mindre än en kapsyl! (SWEET_RIM_MASTER_92) (I och för sig blev slutkostnaden 134 kronor med postförskott och frakt och skit..)

Men nöjd är jag, och om 2-5 dagar kan jag med Sveriges bredaste smile ladda över bilder och känna mig komplett nöjd.

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Je suis le master. Le fucking jävla master, tu sais.


Covers

Förresten fick jag idag syn på en rätt kul artikel på DN:s hemsida, den handlar om dåliga covers och när jag såg en cover jag inte kände igen, var jag bara tvungen att youtuba på namnet!
Här har vi resultatet, och denna förträffligt hemska/underbart skrattframkallande covern av Wonderwall är ju bara.. Ahh.. Man måste SE och HÖRA den!

Njut eller håll för öronen:

 

Riktigt nöjd och glad blev jag när jag såg att Nirvanas version av D. Bowies The Man who Sold the World och Jimi Hendrix cover av Dylans All along the Watchtower (som förresten Jonna och jag ohämmat brukar ös-sjunga och spela!) var topplistade över BÄSTA covers eftersom jag lyssnar mycket på båda låtarna!

Nu har jag förresten strecklyssnat på Trouble av Coldplay. Kan på min last.fm (Emiljaa heter jag där) se att jag nu lyssnat på den exakt tio gånger i rad.

Singin' out Iiiiii never ment to cause you trouble..

God kväll. NU ska jag börja titta på film.. Och imorgon ska jag träffa Jonna! Wiho! :)

Sen när det blir lä, ja då kan vi klä aaav oss seglen..

Idag, mina vänner, har jag spenderat tid med Frida och hennes föräldrar, men mest i syfte att få vara med Frida.
Jag fick uppleva en efterlängtad skärgårdstur med familjens motorbåt, och det var riktigt härligt!
Stora, vita, fluffiga moln prydde himlen, men solen lyckades ändå värma och stråla ner på oss.

Vi lade till vid några klippor där vi solade och åt mackor. Sedan åkte vi lite mer båt och lade till för att köpa glass vid en brygga på Mörkö, eller som Frida säger: Murkö.

När jag, nöjd och glad, kom hem från båtutflykten slog en hemsk huvudvärk till.. Den har jag nu haft i tre dagar i rad och jag börjar tröttna på att trycka i mig ipren då jag tycker att man bör kunna bli av med huvudvärk på naturliga vägar.
Iprentabletten har inte slutat verka än, ska passa på att se en film innan jag lägger mig.

Det blir nog A Clockwork Orange. Fast frågan är om jag orkar riskera att bli deprimerad av filmen?
Jafan. Jag orkar.

Note to self: Jonna borde skriva ett nytt inlägg på bloggen.. Jag blir galen på hennes oaktivitet den senaste dagen, haha..
(Kom dessutom från rätt käft, jag har inte heller varit så aktiv på bloggen idag..)


Troskalas

Sophie inspekterar min nystädade garderob och petar på mina trosor.

"Nu kan man säga att jag har tagit på din mutta!"

Oh!

Idag träffade jag också Emil, länge sen sist, och jag hade såklart saknat det knaset!
Här är en härlig bild på mig och Emil från avslutningsfesten/balen i mitten av juni.
Njut.


Sophie Ida Angelica Nilsson & Jag

Så här vackra var Sophie och jag på avslutningsdagen när vi var i Ytterjärna och fikade.


He does'nt look a thing like Jesus..

Igår åkte jag, Jonnisen, mamma, Ivan, A-K och Luffarn, a.k.a ''Jesus'' och badade på ett väldigt mysigt ställe i närheten av Yngern som är en sjö nära Nykvarn. Det var jättemysigt och myrigt och vi fick uppleva Luffarns mer exceptionella sidor, som att t.ex. gå på vatten.



På en stig där fjärilar och kryp dominerade befolkningen traskade vi efter badandet tillbaka mot A-K:s bil och for hemåt.

Här är några exklusiva bilder från badandet, only for you.

   

Nu ska jag snart träffa Hanna mfl.
Adios, mes amis.

Förresten: Idag har verkligen varit en helt fantastisk dag!
Inköp av både jeans och väskor och sedan ett  fantastiskt berikande möte med väldigt, väldigt trevliga backpacker-pojkar från Hamburg och trevligt kart-köp på ica med de sistnämda. Fantastiskt? Ja.

Hemma!

Yes! Hemma! Jag är hemkommen, och det känns riktigt bra. Umgicks med mamma, åt köttbullar, rabarberpaj och sedan fick jag finbesök av självaste Jonnisen och vi gurade fram vackrare toner och försäkrade varandra om att "så klart vi kan byta till musik!!".

Fantastiskt.
Bjuder på två bilder som jag tog på Ivan här om dagen. Gillar dem.





Laku noc, hyvää yötä, god natt, bonne nuit, good night.
Imorgon blir det löpning och mer umgänge!

La Familja

Vi samlade hela " familjen" och umgicks!


Den galnaste ungen EVER. Jag menar verkligen EVER. Maja.


Farfar.


Maja igen..


..och igen.

Sweet. Mer bilder senare. Gillar att fota med denna kamera :)

Tennis

Jag och Tamara spelar tennis.


Beograd

Eftersom jag tragiskt nog glömde kameran hemma, fick jag använda Jelenas, här är ett par resultat :)
(alla bilder fotade för 2 veckor sedan)







Bild 1: Flicka
Bild 2: Pojke
Bild 3: Vilde, Anna

Now that we're here, we may aswell go too far

Hej! Vill bara meddela att jag nu befinner mig i Belgrad hos min kusin. Imorgon ska vi shoppa i stan och dagen efter det flyger vi till Arlanda! Känns bra att komma hem och träffa alla kompisar och mamma efter 2 veckor i Serbien och Bosnien.

Saknar Hemma.


Biktstolen in my heart!

Hahahaha, jag sitter här och asgarvar åt biktstolen.nu!
Här är några godingar:

"Jag har syndat, min nagel gick av inne på ne mataffär och jag ville av någon konstig anledning inte lägga den på golvet. Så jag tryckte in den i en tomat."

"Jag trampade på hund skit igår. När jag kom hem så gick jag ner i tvättstugan och kletade ner grannens tvätt med det."

"Jag blir så iriterad på folk som inte fattar vad dom håller på med jag stog i en kö vid ica och mannen framför släppte sig och skyllde det på mig efteråt jävla gubbe jävel."

"Jag tror jag har gjort ngt dumt. Det finns en person på min skola som är lite mobbad, en dag i matsalen så skulle vi trycka upp mjölken i ansiktet på henne, men när jag skulle göra det så trillade jag och fes henne i munnen, hon blev typ grön i ansiktet och sprang ut och spydde, men fatta vad pinsamt för mig, nu är jag lika mobbad. Vad ska jag göra, kan ngn förlåta mig för min synd, eller vad själva fisen straffet för mig eftersom jag är mobbad nu och kallas för prutten liksom.. hur kul r det? jag mår verkligen dåligt, typ lika dåligt som henne jag fes på när hon spydde.. FÖRLÅT, jag ångrar mig, nästan gng ska jag inte fisa jag lovar.."

"Hej. En gång när jag var på biblioteket, jag tror var ensam där inne, så fick jag för mig att riva ner alla böckerna, så jag gjorde det när jag trodde att inte biblioterkarien såg, men när jag hade rivit ner de flesta och han sa åt mig: men vad i hela friden gör du? så svarade jag: det var inte jag, och sprang därifrån och på vägen ut tog jag med mig hela lådan med hundbajspåsar, men jag har ju ingen hund så jag slängde dem på gatan, sen gick jag hem och lossades som ingenting."

"Jag ropar på min katt när den sover så den vaknar. förlåt mej, amen"

"Jag kastade ett sudd i bakhuvudet på min lärare i fredags och började skriva snabbt som fan efteråt.
Sen tittade han tillbaka mot tavlan och då kastade jag igen, träff.
Då vart han ruskigt förbannad och kastade sin penna på min klasskompis huvud. Han trodde att det var han som hade kastat sudden.

Förlåter du mig gud?"

"Jag har en tjejkompis i min klass som är jättedryg och pratar hela tiden. Hon har aldrig med sig penna och lånar alltid av någon. I onsdags ollade jag på hela min penna och sa sedan på lektionen att hon kunde få låna min. Som vi alla gör började hon bita lite på pennan efter halva lektionen.

Jag är inte snäll! Förlåt!"

"idag viskade en på bussen hur harry potter boken slutar! blev så jävla deprimerad.. ska mörda den som gjorde det!!! :@"

"jag måste få HJÄLP!

Jag kan inte hjälpa det men jag älskar att bajsa offentligt..
senast igår så sket jag på en postbil mitt inne i gbg... jag älskar att dumpa på bilar och i postlådor.. har även skitit i hissen på min skola..
// en som måste få hjälp"

"Tjenare!
Jag har fett dåligt samvete. Jag är rullstolsbunden och uttnytjar det alltför ofta till min egen fördel.

Förra året när jag var på rock-konsärt dreglade jag och gjorde konstiga ljud och
spelade allmänt efterbliven för att komma före i öl-kön, när jag kom fram glömde jag av mig och blev helt normal, alla blev sura hoppas inte du blev det Gud."




Ja, vissa grejer är totalt hemska, men det är ju kul.. Haha.. Godnatt!

Basketturnering

Det är basketturnering här i Visegrad, och det innebär: massor av vackra killar (och män..) att titta på, för vi vet ju att varken jag eller Jonna är särskilt bra på att "hitta" killar i vår egen ålder, hahaha!

Bland annat så vilade jag ögonen på en man (runt 25) som var sjukt lik Chris Martin, sångaren i Coldplay ni vet.
Med tanig och solbränd kropp rörde han sig över planen och gav poäng efter poäng samtidigt som han hade ett snyggt litet leende på läpparna.. Mums.. Jag observerade även att han faktiskt var riktigt mycket snyggare än Chris Martin.




Chris Martin blir inte snygg på bild.. Kolla något klipp på youtube med Coldplay istället. Nästa år när vi åker till Juggan ska jag ha köpt en systemkamera och ta bilder på alla snyggingar här och lägga upp SAMTLIGA snygging-bilder på bloggen så ni också får njuta.

Adios.

No surrender, no retreat!!



Rafting - det absolut vackraste jag upplevt. Helt otroliga vattenfall.. Badade i ett vars vatten var 6 grader. Jag rekommenderar rafting/forsränning, jag kommer absolut göra om det nästa år. Ojojoj.. Har inte riktigt insett upplevelsens innerliga underbarhet än.
(bilden föreställer inte oss, vi åkte dock på samma flod, Tara, som de.)

Klicka!! (film)

Denna fantastiska forsränning som tog tre timmar (ca 20 km rafting) upplevdes igår (torsdag).
Det var en överraskningsgrej av pappa. Vi åkte från Visegrad klockan 7 och kom hem klockan 17. Obeskrivlig upplevelse..

(P.s, i slutet av filmen ser man lite klipp från olika vattenfall m.m., och i det vattenfall där folk badade/hoppade, badade även jag!! Fantastiskt och svinkallt, men vad fan gör det!?)

Smile, smile, smile (Jonnas favoritlåt)

Nej, engelska är alldeles för opersonligt för mig, så jag kr på den jobbiga vgen och kopierar alla frbaskade bokstver som fattas. Det kommer att ta mycket lngre tid, men vad gr man inte fr sina lsare, haha!?

Denna dag har varit himla bra. Jag pappa och Ivan skulle åka till min farmors grav som är uppe i bergen, men på grund av stor risk för kvarlämnade minor så åkte vi och träffade lite släktingar i Ustipraca istället. Genom i princip hela Bosnien rinner en galet vacker flod som heter Drina. Den är grön och klar och på de flesta ställena 27 grader i vattnet! Den slingrar sig i dalarna mellan alla berg och man känner sig verkligen obetydlig och liten när man åker på floden. Vi åkte flotte i ca 10 km motströms på Drina och badade sedan i komplett stlilhet och tystnad! Jag kunde inte sluta le och jag var bara lycklig.. Att se bergen resa sig framför en och all djungel-liknande skog var otroligt mäktigt..

Jag saknar er. 9 dagar kvar nu.. 

Bosna i Hercegovina

I'm in Bosna and Hercegovina for the moment and I will be for about 7 more days.
Feels okay, but I like the city (Belgrade) more than being here for a long time, because there are more things going on in Belgrade than in this little village. One good thing about Visegrad is that the nature is damn beautiful! And there is no lack in good looking boys either :)

One bad thing about Balkan as whole, (not ass hole) is that a big part of the population seems to be homofobic and that disturbs me. A couple of minutes ago I was told ''being gay is a disease''. I was stunned and could not do more than laugh. And also
I don't want to take a fight about that with the person that cooks for me and lets me sleep in her home. It's not worth it and I can't change her stupidity and opinion in that question.

It's to warm to be outside.. 34 degrees in the shadow and the temperature is rising. Tomorrow we're going to Rzav to swim and have some sun, maybe we'll even grill.

I really hope you're having a good time in rainy Schweden.

Best regards (haha)
Your beloved Emilia

Bosna i Hercegovina

Here I am! And internet is slow here.. I haven't really got much to say except it still is very hot here. 34 degrees in the shadow. Well. I'm going for a shower. Kram

RSS 2.0