Lördag, saturday, samedi

Vänner och ovänner!
Ännu en kväll har jag spenderat med människor jag älskar!
Kvällen började med gitarrspelande uppe på vårat lilla, lilla centrum i väntan på att några av oss skulle handla färdigt inne på Ica. När alla var klarhandlade gick vi den korta biten hem till Hanna där den resterande delen av kvällen spenderades. Beyond borders gick på kanal 4 så vi såg den.
Angelina Jolie spelade huvudrollen och jag tycker att det var dåligt.
Jag tycker att Angelina är en överskattad skådespelerska och visst, hon är söt, men what the FUCK is up med hennes läppar? Är de så på naturlig väg? Om inte så var det jävligt dumt av henne att spruta in gegga i dem för nu ligger ju all fokus på hennes enorma läppar istället för ansiktet som helhet. Jag tänker på en fisk + burk när jag ser henne. Och det är ju synd att hennes utseende stjäl uppmärksamheten som egentligen borde ligga på hennes skådespel.

Filmen var rätt okej, handlade om inbördeskrig, "omöjlig kärlek" och om att Angelina hela tiden hade uppspärrade ögon och såg hjälplös ut. När jag tänker efter så var hennes insats rätt värdelös och manuset kunde gärna få ha innehållit en bättre och djupare story och mer what-happened-before-info.

Killen som spelade Angelinas kärlek var dock duktig och rollen verkade passa honom perfekt. Han var aggressiv, målinriktad och oberäknerlig.

Nog om filmen, på väg hem fick jag för mig att spela gitarr så vi som gick hem (jag, Frida och Sophie) ylade i natten om kärlek och Harajukus. Det var kul. En hund blev arg och en Isak undrade om vad fan som pågick.
På tal om Isak så utropas han härmed som dagens/nattens hjälte då han fixade en keygen till mig. Det finns verkligen snälla människor. Ahhhhh..

Efter London med Jonna år 2011 så blir det Etiopien med Sophie för volontärarbete. Att hjälpa andra människor att få ett genomlidligt liv känns som något man måste göra för att kunna leva sitt eget liv med någorlunda samvete. Fast jag måste i och för sig återhämta mig och rensa kroppen efter London så Etiopien kanske får vänta ett tag ändå.

God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0